Diskussionsforum

Diskussionsforum - Registera dig för att läsa och skriva på forumet.
Locked
User avatar
Magnus Wadell
Administratör
Posts: 366
Joined: 28 Oct 2004, 11:22
Contact:

Diskussionsforum

Post by Magnus Wadell »

Välkommen till fallrepet.se!

Vi som ligger bakom detta forum har alla ett stort intresse för den mindre sjöfarten i norra Europa. Vi hoppas att forumet skall behandla mer än bara fartyg utan även ta upp allt inom kust kulturen. Det innebär nutida och historiska diskussioner om varv, hamnar och sjöfolk. Vi hoppas att de typer av båtar och fartyg som skall behandlas kommer att spänna sej över bogserbåtar, fiskefartyg, passagerarbåtar, lastfartyg, lotsbåtar, sjöräddningsfartyg och allt annat som flyter på vatten där människor och människors arbete sätter spår i historien.

Våra förebilder är bland andra de norska forumen STP-Forum och Norsk Skipsfarts Forum. Den som vill diskutera waxholmsbåtarnas tidtabeller bör kanske föra debatten på Forum: Skärgårdstrafik och de som har synpunkter på smörgåsbordet på kryssningsfartygen bör gå till Landgången. Detta sagt utan någon negativ baktanke mot dessa mycket bra forum. Vi hoppas också att vi skall få in mer text än bilder. Vi hyllar principen att ett ord säger mer än tusen bilder. Får vi in mycket historier så hoppas vi att vi så småningom skall kunna publicera det i form av en årlig liten novellsamling. Vi tycker fortfarande att det tryckta ordet är det den viktigaste bäraren av kulturen och historien.


(För att kunna skriva på forumet måste man registrera sig som användare, klicka här: http://forum.fallrepet.se/ucp.php?mode=register.)
Undrar du över något kan du alltid maila till [email protected])

För närvarande drivs och administreras forumet av Mattias Andersson (Eskes).

På grund av mycket SPAM så måst varje nya användare godkännas manuellt, det kan ta gång dag.


Det har varit många försök att registrera spamrobotar senaste tiden.

Så jag kan ha råkat ignorera någon riktig registrering.
Om ni vet någons sådan.
Hör av er.
Eller prova att registrera igen.
Locked